Decorating Ideas:Cum arata casa mea de vis

Cand am inceput sa scriu pe blog,aveam in minte un anumit gen de articole,mai exact pamfleturi,dar mai tarziu am inceput sa scriu despre viata cotidiana ,iar acum incep sa diversific mai mult pentru ca am mai multe hobby-uri si sunt convinsa ca in articolele care vor urma o sa va regasiti ,macar o parte dintre voi.

 In ultimul timp,devin din ce in ce mai pasionata de decoatiunile interioare.Visez la un apartament luminos,cu geamuri mari si inalte,cu tavan foarte inalt,cu parchet maisv si cu usi duble ,albe.Vreau sa fie apropape complet alb.Citind multe bloguri si site-uri de profil am gasit niste poze pe care vreu sa le vedeti si voi.

  Pozele sunt luate de pe pinterest.com ,de pe pagina Laurei Bruneau pe care o gasiti aici si care e are cea mai frumoasa colectie de imagini pe care am vazut-o.

Cum arata casa visurilor voastre?

Caliopi

6 gânduri despre &8222;Decorating Ideas:Cum arata casa mea de vis&8221;

  1. Este extrem de frumoasă o casă albă, bineînţeles cu accentele de culoare absolut necesare ca să nu arate prea austeră. Este in acelaşi timp foarte dificil de întreţinut, mai ales canapeaua, fotoliile, pe care mi le-aş dori de altă culoare, poate accentul necesar 🙂 Pentru mine, pe moment, casa mea este frumoasă aşa cum ea şi în limita bugetului restrâns 🙂 Oricum ar trebui recondiţionată, dar timp, timp, timp şi … timpul care ne lipseşte 🙂 Frumoase fotografiile şi camerele pe care le-ai prezentat. Au un aer tineresc, vesel, intim şi care te fac să îţi doreşti să te cuibăreşti confortabil într-un fotoliu imens, cu o carte la lumina geamurilor înalte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s